19:49 07.09.2021

64 ветерани зі складними пораненнями пройдуть спеціальну реабілітацію

1 хв читати
64 ветерани зі складними пораненнями пройдуть спеціальну реабілітацію

Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна зустрілася з українськими захисниками і в межах президентської ініціативи вручила 64 ветеранам сертифікати на проходження реабілітації в санаторіях.

Як повідомляє прес-служба Міністерства у справах ветеранів України, сертифікати були вручені 64 учасникам бойових дій у всій Україні. 7 вересня їх отримали 13 ветеранів із Києва. Вони пройдуть реабілітацію в санаторіях "Сузір'я", "Кришталеве джерело", "Синяк", "Квітка полонини".

Міністр нагадала, що до 30-ї річниці незалежності України президент України Володимир Зеленський запровадив ініціативу щодо вручення захисникам, які мають особливо складні поранення і вимагають спеціалізованого лікування в оздоровчих закладах, сертифікатів на проходження реабілітації в Україні.

Також під час зустрічі Лапутіна поінформувала представників ветеранської громадськості про зміну підходів Мінветеранів до формування образу захисників, обговорила питання психологічної реабілітації, житлового, медичного забезпечення учасників бойових дій і членів їх сімей.

64 ветерани зі складними пораненнями пройдуть спеціальну реабілітацію.

З 2015 року 23 тис. ветеранів отримали послуги з психологічної реабілітації.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА