18:44 08.09.2021

У Хмельницькому поліція відкрила кримінальне провадження за фактом імовірного отруєння школярів

1 хв читати
У Хмельницькому поліція відкрила кримінальне провадження за фактом імовірного отруєння школярів

За фактом імовірного отруєння дітей в одному з навчальних закладів Хмельницького слідчі відкрили кримінальне провадження.

"7 вересня під час моніторингу інформаційного простору працівники поліції знайшли в місцевому інтернет-виданні публікацію про харчове отруєння школярів в одній зі шкіл міста. Для перевірки інформації до навчального закладу та інфекційної лікарні було направлено слідчо-оперативні групи Хмельницького районного управління поліції. За попередньою інформацією, четверо учнів початкових класів потрапили до інфекційної лікарні з підозрою на харчове отруєння", - повідомляє поліція Хмельницької області у Facebook.

Крім того, ще декілька дітей із поганим самопочуттям та схожими симптомами перебувають вдома.

Зазначається, що у співробітників закладу, що займаються приготуванням та роздачею їжі, взяли необхідні аналізи. Також на експертизу направили зразки їжі. На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи поліції.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням) Кримінального кодексу України.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА