11:02 10.09.2021

Влада Єгипту встановить мінімальні ціни на готелі для підвищення якості сервісу

2 хв читати
Влада Єгипту встановить мінімальні ціни на готелі для підвищення якості сервісу

Влада Єгипту з 1 листопада встановить для готельєрів мінімальні ціни на номери у готелях, щоб ті могли забезпечити туристам гарантований рівень сервісу й дотримання гігієнічних норм, повідомив міністр туризму країни Халед аль-Анані.

"Після подій 2011 року в Єгипті, а потім і проблем із російським ринком, багато готелів стали демпінгувати, розпродавати номери за дуже і дуже низькими цінами. А це небезпечно для якості того продукту, який ми можемо запропонувати нашим гостям, а тепер і для їхнього здоров'я. Ось тому я видав постанову про встановлення мінімальної ціни за номер. Це дуже прийнятна ціна - $28 за номер у чотиризірковому готелі і $40 за номер у п'ятизірковому готелі. За "все включено" це недорого", - сказав він.

За словами міністра, цей захід упроваджують для того, щоб у готелях було встановлено максимальний рівень сервісу, а також дотримувалися санітарно-епідеміологічні правила, що наразі важливо для всіх туристів.

"Думаю, що коли ви пропонуєте номер у п'ятизірковому готелі за $22, ви не можете бути впевнені в рівні гігієни, який ви можете надати. А у нас у пріоритеті гігієна і репутація Єгипту. Туристи різниці не відчують - це комерційні відносини між готелем, агентством і туроператором", - додав він.

Аль-Анані запевнив, що встановлення мінімальних цін не призведе до зростання вартості розміщення в готелях. "Усім готельєрам потрібна виручка після кризи. Тож ціни не зростуть. Що справді підвищиться, так це якість сервісу", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА