07:20 12.09.2021

У неділю в Києві відбудеться пробіг "Київська Десятка - 2021", обмежать рух на кількох вулицях столиці

1 хв читати
У неділю в Києві відбудеться пробіг "Київська Десятка - 2021", обмежать рух на кількох вулицях столиці

У неділю, 12 вересня, з 8:00 до 12:00 в зв'язку з проведенням пробігу "Київська Десятка - 2021" обмежать рух транспорту, повідомили в КМДА.

"12 вересня з 8.00 в столиці відбудеться легкоатлетичний пробіг "Київська Десятка - 2021", за маршрутом якого передбачено обмеження руху транспорту", - йдеться в повідомленні на сайті столичної мерії в суботу.

За інформацією патрульної поліції Києва, в зв'язку з проведенням спортивного масового заходу, 12 вересня з 8:00 до 12:00 в місті обмежать рух на: вул. Саксаганського; вул. Перемоги (в напрямку центру).

Також обмеження буде введено на частинах вулиць, прилеглих до маршруту на вул.: Еспланадній; Шота Руставелі; Великій Васильківській; Антоновича; Володимирській; Тарасівській; Паньківській; Льва Толстого; Симона Петлюри; Шолуденка; провулку Політехнічному; Академіка Янгеля; Гарматній; виїздах на проспект з Повітрофлотського шляхопроводу, вулиці Вадима Гетьмана та інших.

Ініціатором проведення забігу виступила громадська організація "ТОП РАННЕРЗ".

Як інформують організатори, в рамках пробігу "Київська Десятка - 2021" передбачено забіги на 10 км, скандинавська ходьба на 5 км і дитячі забіги.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА