09:00 12.09.2021

Таран привітав українських танкістів з професійним святом

1 хв читати
Таран привітав українських танкістів з професійним святом

Міністр оборони України Андрій Таран привітав українських танкістів з професійним святом.

"Шановні воїни-танкісти, ветерани танкових військ, працівники танкобудівної галузі! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем танкістів! Ваш бойовий дух, звитяга, патріотизм є однією із важливих складових непереможності Збройних Сил. Ви щодня демонструєте мужність, героїзм та щиру відданість Українському народові. Бойові подвиги воїнів-танкістів вписали немало славних сторінок у історію нашої незалежної держави", - йдеться в привітанні на сайті відомства в неділю вранці.

Міністр відзначив подвиги українських танкістів. "Безстрашні і готові до подвигу, яскравими прикладами яких є дії танкових підрозділів під час оборони Донецького аеропорту, боїв за Луганський аеропорт, під Дебальцево та у інших найгарячіших точках російсько-української війни. Багато в чому саме завдяки їм вдалося зупинити наступ російських військ", - йдеться в привітанні.

Таран відзначив подвиги воїнів-танкістів Євгена Межевікіна, Василя Божка, Олександра Лавренка. Міністр висловив подяку танкістам, загиблим на Донбасі.

Окрему подяку Таран висловив працівникам української танкобудівної галузі.

"Щиро дякую кожному танкісту за неймовірну рішучість і безцінний внесок у святу справу захисту України... Переконаний, разом із вами нам під силу здолати будь-якого ворога. Мирного неба над головою і щастя в вашому домі. Слава українським танкістам! Слава Україні!", - сказано в привітанні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА