07:10 13.09.2021

Ізраїль завдав ударів по цілях у секторі Гази

1 хв читати
Ізраїль завдав ударів по цілях у секторі Гази

Армія оборони Ізраїлю завдала ударів по цілях в секторі Гази рано вранці в понеділок у відповідь на ракетний обстріл у неділю.

"Терористи в Газі обстрілювали Ізраїль ракетами три ночі поспіль, наражаючи на небезпеку життя людей в Газі та Ізраїлі. У відповідь ми нанесли удар по чотирьом з'єднанням ХАМАСу, використовуваним для військової підготовки, збройової майстерні і входу в підземний терористичний тунель", - повідомили ізраїльські військові в своєму Twitter.

Вибухи були чутні в північній і південній частинах сектора Гази, контрольованого ХАМАСом, повідомляють палестинські ЗМІ.

За їхніми даними, була вражена ціль у місті Рафах.

У повідомленнях також зазначалося, що цілі поблизу Бейт-Лахії на півночі сектора були вражені ізраїльськими винищувачами.

Також інформаційне агентство Шехаб повідомило, що військові Ізраїлю завдали ударів по об'єкту ХАМАСу поблизу міста Хан-Юніс, а також по цілі поблизу центрального міста Гази Дейр-ель-Балах.

Раніше армія оборони Ізраїлю повідомила, що в прикордонних з Гази ізраїльських громадах Кіссуфім і Ейн-Хашлоша спрацювали сирени ракетної тривоги.

Зазначалося, що одна ракета, випущена в бік Ізраїлю, перехоплена системою ППО "Залізний купол".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА