14:08 13.09.2021

На Херсонщині правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати власний будинок

1 хв читати
На Херсонщині правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати власний будинок

Поліцейські затримали 45-річного чоловіка, який уранці в понеділок забарикадувався у своєму будинку та погрожував його підірвати, повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

"Під час тривалих переговорів та завдяки злагодженій роботі всіх підрозділів, які були задіяні на місці події, поліцейським вдалося переконати чоловіка віддати небезпечний предмет. Громадянина затримали. Під час огляду в його кишені поліцейські знайшли ще одну гранату РГД-5", - зазначено в повідомленні.

Наразі поліцейські проводять огляд домоволодіння підозрюваного на предмет виявлення інших заборонених предметів. Тривають слідчі дії.

Як повідомлялося, приблизно о 4:22 до поліції звернулася мешканка смт Іванівка Херсонської області, яка повідомила, що її чоловік погрожує підірвати їхній будинок. Поліцейські з'ясували, що чоловік проживає з дружиною та чотирма дітьми. Під час сімейної сварки підозрюваний взяв предмет, схожий на гранату, і почав погрожувати рідним. Після чого дружина і діти вийшли з будинку та викликали поліцію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА