21:30 14.09.2021

Нардеп Герасимов: Вимагаємо допитати в рамках "вагнергейту" всіх учасників наради у Зеленського

1 хв читати
Нардеп Герасимов: Вимагаємо допитати в рамках "вагнергейту" всіх учасників наради у Зеленського

У рамках розслідування "вагнергейту" повинні бути допитані всі учасники наради в кабінеті президента України Володимира Зеленського включно з ним самим, вважає співголова фракції "Європейська Солідарність" Артур Герасимов.

"Події останніх днів розставляють крапки над "і" у справі розслідування того, як і ким була злита блискуча операція українських спецслужб по затриманню "вагнерівців". У цій країні вже всі знають, що спецоперація була. Спецоперація українських спецслужб у рамках кримінального провадження із затримання злочинців з ПВК "Вагнер", які вбивали наших десантників, які вбивали невинних жертв МН17, які вбивали українських воїнів", - цитує Герасимова сайт "Європейська Солідарність" у вівторок.

Нардеп звернувся до представників правоохоронних органів із закликом не погоджуватися на будь-які пропозиції або вказівки зі знищення доказів у справі ПВК "Вагнера".

"Я б хотів звернутися до працівників правоохоронних органів, СБУ, ДБР, Управління розвідки та інших. Якщо до вас зверталися, звертаються чи будуть звертатися певні державні чиновники з вимогою чи проханням знищити чи переписати документи відносно цієї справи – не робіть цього. Це кримінальна відповідальність. Не покривайте злочинців, які здали цю блискучу операцію українських спецслужб", - наголосив Герасимов.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА