19:48 16.09.2021

"Слуга народу" може висунути кандидатом у нардепи на окрузі №184 голову Херсонської ОДА Козиря

1 хв читати
"Слуга народу" може висунути кандидатом у нардепи на окрузі №184 голову Херсонської ОДА Козиря

Кандидатом у народні депутати від партії "Слуга народу" в 184-му виборчому окрузі (Херсонська область) може стати Сергій Козир, повідомила спікер однойменної фракції у Верховній Раді Юлія Палійчук.

"У понеділок, 20 вересня, о 18:00 в Києві відбудеться засідання політради партії "Слуга народу". В ході засідання плануємо розглянути питання про висунення голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергія Козиря кандидатом у 184-му одномандатному виборчому округу від "Слуги народу" на проміжних виборах до Верховної Ради України", - сказала Палійчук агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Вона також повідомила, що після закінчення засідання політради, орієнтовно о 19:00, розпочнеться засідання фракції "Слуга народу".

Вибори в округах №№184 (Херсонська область) та 197 (Черкаська область) проводяться в зв'язку з достроковим припиненням повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва і Олександра Скічка. Колихаєв склав із себе повноваження нардепа в зв'язку з обранням міським головою Херсона, а Олександр Скічко - у зв'язку з призначенням головою Черкаської обласної державної адміністрації.

1 вересня на обох округах почався виборчий процес. Самі вибори відбудуться 31 жовтня 2021 року. Участь у них зможуть взяти понад 290 тис виборців. Голосування буде проходити на 188 виборчих дільницях у Херсонській області та на 141 виборчій дільниці у Черкаській області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА