07:56 17.09.2021

Школи Київської області з менш 80% вакцинованих до 20 вересня вчителів будуть закриті

1 хв читати
Школи Київської області з менш 80% вакцинованих до 20 вересня вчителів будуть закриті

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін заявив, що школи області, в яких до 20 вересня не будуть вакциновані 80% вчителів, будуть закриті.

"Хочу достукатись до всіх освітян Київщини. Цього року наша область має можливість повноцінно функціонувати навіть у посилених карантинних нормах. Але є умова – працюватимуть тільки ті школи, де вакциновано 80% працівників. У ліцеї зараз, наприклад, щеплення отримав 61% вчителів. Є всі можливості для того, щоб швидко виправити ситуацію і забезпечити навчання для дітей навіть тоді, коли область переведуть до "жовтої" зони епіднебезпеки. Якщо ж до 20 вересня цього не буде зроблено, школу зачинять. Онлайну більше не буде", - цитує на своєму сайті Володіна ОДА.

Він зазначив, що така міра є вимушеною, оскільки в області почалося зростання кількості хворих коронавірусом. Аналогічно збільшується і рівень госпіталізації.

"Вимога мати 80% вакцинованих у колективі стосується всіх – і соціальної сфери, і бізнесу. До того ж щеплення зараз – це єдиний спосіб захиститись від хвороби. Тож сподіваюсь, що свідоме ставлення до свого здоров’я все ж візьме верх", - резюмував Володін.

В ОДА зазначили, що на Київщині серед педагогів всього провели 62 987 щеплень. При цьому 27 538 педагогів регіону пройшли повний курс вакцинації.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА