21:04 17.09.2021

Влада Таїланду перенесла відкриття Бангкока для іноземних туристів на 15 жовтня

2 хв читати
Влада Таїланду перенесла відкриття Бангкока для іноземних туристів на 15 жовтня

Влада Таїланду схвалила рішення перенести дату відкриття Бангкока для іноземних туристів з щепленням з 1 жовтня на 15 жовтня через низькі темпи вакцинації у столиці, повідомляє газета Кhaosod.

"Пропозицію уряду країни відкрити Бангкок для іноземних туристів з щепленням відкладено з 1 на 15 жовтня через невелику кількість вакцинованих у столиці", - пише видання.

За словами міністра туризму і спорту Таїланду Піпата Ратчакітпракарна, відкриття Бангкока може відбутися лише в тому випадку, якщо 70% населення столиці буде щеплено від коронавірусу. Він зазначив, що на цьому тижні вакциновано лише 37% громадян.

Як повідомляє Кhaosod, знову відкладене відкриття Бангкока ставить під питання запуск міжнародного туризму з 1 жовтня і в інших чотирьох провінціях країни - Чонбурі, Чіангмаї, Пхетбурі і Прачуап Кірі Хан.

"План піддався ретельній перевірці експертами в галузі охорони здоров'я, які вважають, що кількість вакцинованого населення недостатньо велика. Низка власників бізнесу також побоюються, що станом на 1 жовтня вони не зможуть підготуватися", - пише газета.

На початку вересня стало відомо, що Таїланд з 1 жовтня планує відкрити для іноземних туристів низку регіонів, серед них - Бангкок, Паттайя, Хуа Хін і Чіангмай.

Наразі для іноземних туристів з щепленням від коронавірусу відкриті Пхукет у рамках програми "Пісочниця Пхукета", а також острів Самуї і сусідні острови за програмою "Самуї Плюс".

У рамках програми "Пісочниця Пхукета" іноземці можуть в'їжджати на острів з країн із низьким і середнім рівнем поширення коронавірусу, якщо вони пройшли повну вакцинацію не менше ніж за 14 днів до передбачуваної подорожі. "Самуї Плюс" має на увазі, що вакциновані туристи повинні провести перші сім днів на острові Самуї, а на Панган і Тао можуть відправитися, починаючи з восьмого дня.

З 1 вересня влада Таїланду дозволила туристам, щепленим від коронавірусу російським препаратом "Супутник V", відвідувати острови Пхукет і Самуї без проходження двотижневого карантину.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА