07:56 18.09.2021

За минулу добу російські найманці 7 разів порушили режим тиші на Донбасі, поранені двоє бійців ОС

1 хв читати
За минулу добу російські найманці 7 разів порушили режим тиші на Донбасі, поранені двоє бійців ОС

За минулу добу російські найманці на Донбасі 7 разів порушили режим тиші, поранені двоє бійців Об'єднаних сил. З початку поточної доби обстрілів не зафіксовано, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"За минулу добу, 17 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню. В результаті ворожого вогню двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали вогнепальні осколкові поранення", - повідомили в прес-центрі на сторінці штабу в Facebook у суботу вранці.

Зазначається, що обидва бійці перебувають у військовому госпіталі в задовільному стані.

Як зазначається, поблизу Пісків противник застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 калібру. У напрямку Павлополя російські найманці двічі здійснили численні обстріли позицій українських захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У Катеринівки ворог вів вогонь з підствольних гранатометів і стрілецької зброї. У напрямку Зайцевого найманці відкрили вогонь з гранатометів різних систем і здійснили дистанційне мінування ділянки місцевості протипіхотними мінами ПОМ-2.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотника типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

Станом на 7:00 ранку 18 вересня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

"Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", - підкреслили в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА