09:14 20.09.2021

Статки 25 найбагатших родин світу за рік зросли на $312 млрд - Bloomberg Billionaires

1 хв читати

Сукупні статки 25 найбагатших родин світу за останній рік збільшилися на $312 млрд (22%), до $1,7 трлн, завдяки підйому фондових ринків і доступності ліквідності, свідчать дані Bloomberg.

Лідером рейтингу Bloomberg Billionaires четвертий рік поспіль є родина Волтонів, що володіє приблизно половиною найбільшої в США мережі супермаркетів Walmart Inc. (SPB: WMT). Статки Волтонів із серпня минулого року збільшилися на $23 млрд, до $238,2 млрд, притому що з лютого сім'я продала акції Walmart загальною вартістю $6 млрд.

На другій сходинці рейтингу опинилася родина засновника компанії Mars - виробника кондитерських виробів, яка нині також випускає корми для тварин. Статки родини Марс на кінець серпня становили $141,9 млрд.

Третє місце в рейтингу зі статками у $124,4 млрд посідає родина засновників промислового конгломерату Koch Industries, четверте - родина Ерме, що володіє модним домом Hermes, статки якої за рік зросли на 75%, до $111,6 млрд.

Слідом йде королівська сім'я Саудівської Аравії, статки якої оцінюються в $100 млрд, а також родина Амбані, що володіє індійським конгломератом Reliance Industries ($93,7 млрд).

Зі списку 25 найбагатших родин світу вибули власники південнокорейської Samsung, які сплатили податок на спадщину в розмірі $11 млрд після смерті минулого року Лі Кун Хі, сина засновника конгломерату.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА