19:38 21.09.2021

85% закладів освіти Львівської області в четвер призупинять роботу - заступник голови ОДА

1 хв читати

Близько 14% закладів сфери освіти у Львівській області готові продовжувати працювати, решта з четверга будуть змушені призупинити роботу, заявив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.
"Близько 14% закладів освіти готові продовжувати працювати, а решта з четверга будуть змушені тимчасово зупинити роботу. Така позиція Держкомісії ТЕБ і НС - онлайн-навчання не буде", - наводить слова Годика під час засідання обласної комісії з ТЕБ і НС прес-служба Львівської ОДА.
За словами першого заступника голови Львівської ОДА, причиною такого кроку став "низький рівень вакцинації персоналу закладів системи освіти, подекуди усвідомлене саботування вакцинальної кампанії з боку працівників сфери освіти".
"Це вимушений крок з боку держави, здоров'я дітей - на першому місці", - наводить слова Годика прес-служба Львівської ОДА.
За даними облдержадміністрації, повний курс вакцинації пройшли 37% працівників сфери освіти області, щеплені однією дозою - 44%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА