21:17 21.09.2021

Зустріч Зеленського з депутатами "Слуг народу" буде фундаментальною - прес-секретар президента

1 хв читати

Зустріч президента України Володимира Зеленського з народними депутатами партії "Слуга народу", запланована на наступний тиждень, буде фундаментальною, заявив прес-секретар глави держави Сергій Никифоров.

"На найближчий непленарний тиждень заплановано багатоденну фундаментальну зустріч президента Володимира Зеленського з партією. Найімовірніше, в тому самому форматі, що й була", - заявив Никифоров агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Попередня зустріч Зеленського з депутатами партії "Слуга народу" з метою проведення інтенсивного курсу Київської школи економіки відбувалася з 29 липня по 4 серпня 2019 року в трускавецькому готелі Rixos Prykarpattya.

Як повідомила напередодні речник фракції Юлія Палійчук, президент України наприкінці наступного тижня збере депутатів із фракції "Слуга народу" та представників усіх гілок влади на велику робочу нараду, зазначивши, що це не буде партійним з'їздом і навчанням народних депутатів.

Серед тем наради - обговорення досягнень за минулі два роки, стратегії влади на наступний рік, план законопроектних робіт. До участі в заході допускатимуться лише вакциновані особи або ті, хто має негативний ПЛР-тест.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА