10:55 22.09.2021

Зеленський запропонував запровадити подвійне громадянство українцям за кордоном, крім тих, які проживають на території недружніх держав

1 хв читати
Зеленський запропонував запровадити подвійне громадянство українцям за кордоном, крім тих, які проживають на території недружніх держав

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з українською діаспорою в Нью-Йорку запропонував запровадити подвійне громадянство українцям, які проживають за кордоном, повідомляє прес-служба глави держави.

Водночас Зеленський наголосив на неможливості надавати подвійне громадянство тим людям, які живуть на території недружніх держав, оскільки до цього питання потрібно підходити виважено й передбачити всі складні моменти.

"Це складне питання, але всі складнощі з нашою енергією, нашим бажанням буде вирішено", - сказав президент.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Зеленський на зустрічі з представниками української діаспори в Нью-Йорку акцентував увагу на важливості повернення миру в Україну.

"Тут потрібні всі сили й тиск закордонних представників: посольств, лідерів різних держав, лідерів церков – усіх, хто відчуває, що може щось зробити для відновлення миру. Тому кожен із вас має робити максимально все, щоб відновити мир у нашій державі", - зазначив Володимир Зеленський.

Президент також вручив державні нагороди представникам української громади в США за активну діяльність і зазначив, що в багатьох країнах світу українці зберігають багаторічні національні традиції.

"Вважаю, що ви є нашими найкращими послами. Тому що захищаєте за кордоном нашу державу, наш суверенітет, територіальну цілісність", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА