15:03 22.09.2021

Водія Шефіра прооперували після обстрілу, його життю нічого не загрожує - Монастирський

1 хв читати
Водія Шефіра прооперували після обстрілу, його життю нічого не загрожує - Монастирський

Водія першого помічника президента України Сергія Шефіра після обстрілу автомобіля прооперували, повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

"Щойно прооперували водія, його життю справді нічого не загрожує. І зазначу, що він ще до того, як поїхати до лікарні, встиг вказати слідчим на місце, звідки конкретно було скоєно постріли, що дало можливість слідчим оперативно здійснювати огляд місця події, необхідні слідчі дії", - сказав Монастирський на брифінгу в середу.

Як повідомлялося, о 10-й ранку в середу, 22 вересня, поблизу с. Лісники (Київська обл.) було обстріляно автомобіль першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра, дістав поранення водій.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, загалом в автомобіль було випущено 12 куль. У свою чергу радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Facebook повідомив, що постріли було здійснено з лісу з автоматичної зброї за напрямком руху автомобіля.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" заявив, що обстріл автомобіля Шефіра пов'язаний з агресивною кампанією протидії активній політиці глави держави Володимира Зеленського щодо зниження впливу олігархів на суспільні процеси.

За фактом замаху на першого помічника президента України Сергія Шефіра в середу вранці правоохоронці розпочали кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією замах на вбивство двох і більше осіб, повідомила генеральний прокурор Ірина Венедіктова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА