15:50 22.09.2021

Причетні до замаху на Шефіра відповідатимуть за скоєне згідно з законом - Єрмак

2 хв читати
Причетні до замаху на Шефіра відповідатимуть за скоєне згідно з законом - Єрмак

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що причетні до замаху на життя першого помічника глави держави Сергія Шефіра відповідатимуть за скоєне згідно з законом.

"Замах на Сергія Шефіра - це виклик нашому президенту, а значить - і нам всім. Ми цей виклик приймаємо й будемо вирішувати будь-які проблеми тільки разом. Хоч би ким ви були, ви будете відповідати. Ваші методи з нами не працюють. Далі діятимуть справедливість і закон", - написав Єрмак на своїй сторінці у Facebook.

Єрмак також закликав поліцію та інші правоохоронні служби вжити всіх необхідних заходів для затримання нападника. "Злочинець повинен бути притягнутий до відповідальності. Він не повинен уникнути покарання разом зі спільниками та замовниками", - зазначив глава Офісу президента.

Раніше сам глава держави заявив про те, що "відповідь президентської команди через замах на Шефіра буде сильною".

Як повідомлялося, о 10 ранку в середу, 22 вересня, поблизу с. Лісники (Київська обл.) було обстріляно автомобіль першого помічника президента України Шефіра, дістав поранень водій.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело у правоохоронних органах, усього в автомобіль було випущено 12 куль. Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Facebook повідомив, що постріли було зроблено з лісу з автоматичної зброї за напрямком руху автомобіля.

Раніше глава Національної поліції України Ігор Клименко заявив, що правоохоронці наразі розглядають три основні версії замаху на першого помічника президента України Сергія Шефіра: державна діяльність потерпілого, тиск на найвище керівництво країни, дестабілізація політичної ситуації в нашій країні, зокрема, розглядається версія за участю спецслужб іноземних країн.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА