08:14 23.09.2021

Двох українських військовослужбовців поранено за добу на Донбасі - штаб ООС

1 хв читати
Двох українських військовослужбовців поранено за добу на Донбасі - штаб ООС

Двоє військовослужбовців ЗСУ дістали поранень на Донбасі за минулу добу, російські найманці 12 разів порушили режим тиші. З початку поточної доби обстрілів не зафіксовано, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців об'єднаних сил отримали вогнепальні поранення. Їм було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до шпиталю. Стан здоров'я військових - задовільний", - ідеться в ранковому зведенні на сторінці штабу у Facebook у четвер.

Зокрема, на Приазов'ї противник тричі застосував безпілотні літальні апарати, за допомогою яких здійснив скидання ВОГ-17 біля Павлополя і двічі біля Водяного. Там же противник тричі зробив обстріли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, два з яких в бік Водяного.

Російські найманці вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї в районі населених пунктів Зайцевого і Новотошківського. Крім того, неподалік Новотошківського противник двічі застосував гранатомети різних систем.

Поблизу Причепилівки російські найманці двічі застосували заборонене озброєння, здійснивши 23 постріли з мінометів калібру 120-мм.

"Українські захисники вели активну оборону й придушували вогневі засоби противника, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння", - наголосили у штабі.

"Протягом поточної доби, 23 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - йдеться у звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА