15:25 23.09.2021

Корнієнко не виключає, що Разумкова запросять на засідання фракції в Трускавці

1 хв читати
Корнієнко не виключає, що Разумкова запросять на засідання фракції в Трускавці

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко не виключає можливості запросити голову Верховної Ради Дмитра Разумкова на велике засідання фракції за участю президента, яке планують провести наприкінці наступного тижня в Трускавці Львівської області.

"Ми формально й неформально запрошуватимемо всіх, кого вважаємо за необхідне там бачити: це Кабмін, це силовики. І, якщо не буде накладок у пана спікера, можливо, теж направимо йому запрошення. Але я знаю, що є делегація міжпарламентська, здається, до Варшави, в ці самі дати", - сказав Корнієнко у відповідь на заяву Разумкова про те, що його не запросили на засідання фракції в Трускавці.

Він наголосив, що це буде робоча нарада, і її учасники у відповідний термін отримають запрошення "в тій формі, в якій запрошення на робочі наради надходять".

"Засідання фракції в Трускавці - це не весілля, ми не робимо спеціальних запрошень у стилі там якомусь: знаєте, є сільське весілля, модерне, сучасне, з квітами, без квітів", - пояснив Корнієнко журналістам у кулуарах парламенту в четвер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА