17:12 24.09.2021

Київ працює над забезпеченням покриття 4G в усьому місті

1 хв читати
Київ працює над забезпеченням покриття 4G в усьому місті

Керівник цифрової трансформації Києва (CDTO) і заступник голови КМДА Петро Оленич провів робочу зустріч із представниками найбільших мобільних операторів щодо поліпшення 4G-покриття в Києві, повідомив він на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

"Місто володіє інфраструктурою, необхідною для встановлення базових станцій. Стовпи освітлення, дорожня інфраструктура, комунальні заклади. Напрацювавши механізм взаємодії та рівного доступу для всіх операторів, ми зможемо забезпечити якісне 4G-покриття у всьому місті", - написав Оленич.

Він зазначив, що Київ уже має досвід впровадження бездротової технології зв'язку LoRaWAN: розгортання міської опорної мережі та покриття районів міста, впровадження 4G в метро.

"Наша глобальна візія - використання сучасних IoT-технологій для ефективного вирішення проблем міста (контроль та моніторинг стану екології, транспорту, енергетики і ЖКГ тощо). Вже є перші успішні кейси реалізації з комунальними підприємствами міста, департаментами та службами міста", - розповів Петро Оленич.

Крім того, CDTO Києва заявив, що співпраця міської влади та мобільних операторів - ключ до впровадження сучасних технологій зв'язку не лише у Києві, а й у всій Україні.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про індивідуальні освітні траєкторії - віцепрем'єр Федоров

Унаслідок атаки БПЛА в Одесі четверо постраждалих перебувають у лікарні, двоє з них - діти - Труханов

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА