07:38 27.09.2021

Російські найманці шість разів порушили режим тиші на Донбасі, один боєць загинув, ще один поранений

1 хв читати
Російські найманці шість разів порушили режим тиші на Донбасі, один боєць загинув, ще один поранений

За минулу добу російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим тиші, один військовослужбовець Збройних сил України (ЗСУ) загинув, ще один поранений. З початку доби зберігається режим тиші, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Російсько-окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню, здійснивши прицільні обстріли позицій підрозділів Збройних сил України. В результаті підриву на ворожому невідомому пристрої один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення несумісне з життям, інший - вогнепальне осколкове поранення", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у понеділок уранці.

Зазначається, що боєць перебуває у військовому госпіталі в стані середньої тяжкості.

Зокрема, в напрямку Лебединського противник вів вогонь зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Мар'їнки найманці застосували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. У Нью-Йорка ворог обстрілював українські позиції з великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів. Увечері в неділю найманці зі стрілецької зброї вели вогонь у бік Водяного, що на Приазов'ї, і двічі у Новолуганського.

"Протягом поточної доби, 27 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - додали в штабі ОС.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА