08:27 27.09.2021

Південна Корея і США проведуть переговори з питань оборони

1 хв читати
Південна Корея і США проведуть переговори з питань оборони

Південна Корея і США в понеділок починають дводенні переговори в сфері оборони, повідомило міністерство оборони Республіки Корея.

Згідно з повідомленням, в ході 20-го корейсько-американського діалогу з комплексної оборони (KIDD) обидві сторони планують обговорити "основні невирішені питання безпеки", такі як оцінка ситуації в сфері безпеки на Корейському півострові і координація політики щодо Північної Кореї.

Також будуть обговорюватися перехід оперативного управління південнокорейськими військами з Вашингтона до Сеула (OPCON) та шляхи зміцнення співпраці в сфері оборони між двома країнами, додали в міністерстві.

Уточнюється, що сторони будуть представляти заступник міністра оборони Південної Кореї Кім Ман Кі і заступник помічника міністра оборони США зі Східної Азії Сиддхарт Мохандас.

Переговори відбудуться через кілька днів після того, як сестра північнокорейського лідера Кім Е Чжон заявила, що Пхеньян може оголосити про офіційне закінчення Корейської війни і обговорювати проведення міжкорейського саміту, якщо Південна Корея буде ставитися до КНДР "зі справедливістю" і взаємною повагою.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА