13:57 27.09.2021

Іспанець три місяці нелегально жив у львівському ТРЦ

1 хв читати
Іспанець три місяці нелегально жив у львівському ТРЦ

Працівники поліції та Державної міграційної служби України (ДМС) виявили громадянина Іспанії, який протягом трьох місяців нелегально проживав у торговельно-розважальному центрі King Cross Leopolis у Львові, повідомляє прес-служба Головного управління ДМС у Львівській області.

За даними прес-служби, у червні поточного року управління ДМС у Закарпатській області ухвалило рішення про примусове видворення іспанця, оскільки він прибув в Україну нелегально. Але іноземець не виконав припису, приїхав до Львова і знайшов притулок у торговельно-розважальному центрі. "Спочатку спальним місцем чоловіка був підземний паркінг, а пізніше він перемістився всередину приміщення", - йдеться в повідомленні.

Стосовно іноземця складено протокол за ст. 203 Кодексу про адміністративні правопорушення України (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Наразі його помістили у Волинський пункт тимчасового перебування іноземців для ідентифікації та повернення до країни походження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА