15:11 27.09.2021

Міністерства та центральні органи влади через півмісяця мають відзвітувати про вакцинацію співробітників - нарада у Зеленського

1 хв читати
Міністерства та центральні органи влади через півмісяця мають відзвітувати про вакцинацію співробітників - нарада у Зеленського

Усі міністерства та центральні органи влади мають за два тижні відзвітувати про хід вакцинації від COVID-19 серед своїх працівників, при цьому бажано, щоб двома дозами було вакциновано 70% співробітників відомств.

Як повідомляється на сайті глави української держави, про це йшлося на селекторній нараді з питань протидії пандемії COVID-19, що відбулася під головуванням президента Володимира Зеленського.

Як наголошується в повідомленні, у Міністерстві оборони щеплення двома дозами вже отримали 84% працівників, у Міністерстві внутрішніх справ - 68%. Глава держави назвав це хорошими показниками.

Аналогічних показників планується досягти і серед педагогічних працівників. "Педагоги активно вакцинуються. Уже понад 70% працівників закладів освіти отримали щеплення", - зазначив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Під час наради зазначалося, що Кабінет Міністрів України має запропонувати комплекс заходів для боротьби з підробкою ПЛР-тестів та сертифікатів про вакцинацію проти COVID-19, а також для контролю над виконанням усіх необхідних заходів українськими та іноземними громадянами, які в'їжджають в Україну з-за кордону. Головних лікарів медичних закладів, де зафіксовано порушення, і туристичні агентства, які сприяють отриманню підроблених сертифікатів і тестів, мають притягати до відповідальності.

В Україні вже щеплено 6 млн 781 тис. осіб, із них 5 млн 458 тис. отримали дві дози. За минулий тиждень вакцинували майже 746 тис. осіб, йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА