19:25 27.09.2021

Бангкок і ще дев'ять провінцій Таїланду відкриють для щеплених від Covid-19 туристів після 1 листопада

2 хв читати
Бангкок і ще дев'ять провінцій Таїланду відкриють для щеплених від Covid-19 туристів після 1 листопада

Влада Таїланду планує з 1 до 30 листопада дозволити іноземним туристам зі щепленням від коронавірусу в'їжджати без карантину в Бангкок і ще дев'ять провінцій, повідомляє газета Bangkok Post.

Відкриватися провінції будуть на тих же умовах, на яких влітку відбулося відновлення іноземного туризму на Пхукеті. При цьому для туристів будуть доступні тільки спеціально позначені "туристичні зони", а не вся територія провінцій. За планом влади Таїланду, це Крабі і Пхангнга, Чіангмай, Хуахін, Паттайя, Ча-Ам, Бурірам, Ко Паям і інші місця.

З 1 до 31 грудня планується відкрити ще 20 провінцій, які вважаються привабливими для туристів. Це Аюттая, Чіанграй, Кхон Каєн, Лампхун і інші. З 1 січня уряд почне відкривати прикордонні провінції.

Крім того, з 1 жовтня поступово почнуть відкриватися раніше закриті об'єкти в тих провінціях, куди вже в'їжджають іноземні туристи - наприклад, пляжі Клонг Муанг і Туб Каек у Крабі.

З 29 вересня також буде знято частину обмежень у "червоних" провінціях, де діє найбільш жорсткий режим. Поступово тут будуть вирішувати роботи все більшої кількості розважальних об'єктів - таких, як спа-центри, кінотеатри, спортмайданчики, бізнес-центри.

Крім того, для всіх, хто в'їжджає в Таїланд з 1 жовтня скорочується термін обов'язкового карантину - до семи днів для щеплених туристів і до 10 днів для туристів без щеплення.

Таїланд з липня дозволив в'їзд іноземним туристам з щепленнями від Covid-19, схваленими ВООЗ, на Пхукет і Самуї. Провівши сім днів у цих регіонах, туристи можуть відвідати і деякі інші провінції. При цьому для в'їзду в країну, крім сертифікату про щеплення, туристам потрібно оформити дозвіл на в'їзд, для якого потрібне підтвердження оплати готелю зі схваленого урядом списку і передоплати необхідної кількості тестів.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА