07:20 28.09.2021

У Києві обмежать рух транспорту через напівмарафон, який відбудеться 2-3 жовтня

2 хв читати
У Києві обмежать рух транспорту через напівмарафон, який відбудеться 2-3 жовтня

У центрі столиці 2-3 жовтня буде обмежено рух транспорту у зв'язку з масовим спортивним заходом "Київ Нова пошта напівмарафон 2021 / Kyiv Nova poshta Half Marathon 2021", повідомила Київська міська державна адміністрація.

"Зокрема, рух обмежать 2 жовтня ц.р. 00:00 до 22:00 3 жовтня за маршрутом: вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до перехрестя з вул. Прорізною)", - зазначено в повідомленні.

Також 3 жовтня з 06:30 до 16:00 відбудеться обмеження руху за маршрутом: вул. Хрещатик, 36 - вул. Хрещатик (від перехрестя з вул. архітектора Городецького в бік Бессарабської площі), вул. Велика Васильківська (від Бессарабської площі до вул. Жилянської), вул. Саксаганського (від вул. Шота Руставелі до пр. Перемоги), пр. Перемоги (від вул. Саксаганського до вул. В'ячеслава Чорновола), вул. Жилянська (від вул. Великої Васильківської до вул. Шота Руставелі), вул. Шота Руставелі, вул. Рогнідинська, вул. Еспланадна (від вул. Рогнідинської до вул. Басейної), вул. Басейна (від вул. Еспланадної до вул. Хрещатик), Бессарабська площа, вул. Прорізна (від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської), вул. Пушкінська (від вул. Прорізної до вул. Богдана Хмельницького), вул. Богдана Хмельницького (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик).

Додатково за маршрутом напівмарафону буде змінено рух громадського транспорту, про це буде повідомлено пізніше.

Також, 2 жовтня, в рамках події відбудеться низка додаткових активностей. Серед них "Марафон для всіх", який має особливу мету: кожен охочий зможе подолати дистанцію в 1 кілометр за людину, яка не може бігати через вік, хвороби або інших обставин, однак щодня бореться за медаль своїм незламним характером і силою волі. Цього року подія вперше відбудеться в офлайновому форматі. Бігуни вийдуть на дистанцію на вул. Хрещатик, 24 о 15:00 з наліпками на формі, де будуть вказані імена тих, заради кого вони біжать.

Крім того, того ж дня пройдуть усі дитячі забіги на дистанції 100 і 500 метрів і Дитячий марафон спільно зі спортивним рухом JuniorZ.

Зазначається, що 3 жовтня відбудуться основні забіги для дорослих учасників на дистанціях 21 км, 10 км, 5 км, а також естафета на 21 км і "Командна п'ятірка".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА