20:40 28.09.2021

Позачергові вибори мера Кривого Рогу можуть призначити на 27 березня 2022 року

2 хв читати
Позачергові вибори мера Кривого Рогу можуть призначити на 27 березня 2022 року

Позачергові вибори мера Кривого Рогу можуть призначити на 27 березня 2022 року, повідомляє прес-служба партії "Слуга народу" в своєму Telegram-каналі.

Відповідний проект постанови подали до Верховної Ради народні депутати від "Слуги народу".

Як нагадав один із ініціаторів документа, глава Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко: "За результатами перших виборів Криворізького міського голови Криворізького району Дніпропетровської області, що відбулися 6 грудня 2020 року, мером став Костянтин Павлов. Однак, на жаль, 15 серпня його не стало".

Як повідомлялося, мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку 15 серпня. Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Слідство розглядає три основні версії події - убивство, самогубство, а також необережне поводження зі зброєю. Не виключається і версія доведення до самогубства.

Зазначено, що на тілі загиблого було виявлено одне поранення з карабіна "Сайга". Вилучену на місці події зброю направлено на комплексну експертизу.

6 вересня міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що смерть мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, за даними попереднього слідства, є самогубством, яке може бути пов'язане з тим, що аудит бюджету міста встановив серйозні зловживання.

У відповідь на це начальник юридичного управління Криворізького міськвиконкому Максим Кудін заявив, що проведення перевірки діяльності Криворізької міської ради не може бути пов'язано зі смертю мера міста Костянтина Павлова, оскільки перевіряється також період, у який Павлов не був мером.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА