13:52 29.09.2021

Виші змогли адаптуватися до нових умов роботи під час пандемії COVID-19 - представники українських університетів

1 хв читати
Виші змогли адаптуватися до нових умов роботи під час пандемії COVID-19 - представники українських університетів

Вищі навчальні заклади змогли адаптуватися до нових умов роботи під час пандемії COVID-19, яка прискорила перехід на цифрові технології.

"Можна сказати, що COVID-19 навіть мав позитивний вплив на діяльність університету. В якому плані. Він прискорив перехід на цифрові технології, на створення нових комунікаційних платформ між викладачами", - сказав начальник навчального відділення Київського національного університету будівництва і архітектури Андрій Шпаков на прес-конференції в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна".

Водночас він зазначив, що негативною стороною питання є те, що дистанційний формат потребує більшого часу на підготовку.

"Коронакриза - це не тільки виклики і проблеми, а й нове вікно можливостей і нові горизонти", - зазначив проректор із науково-педагогічної роботи Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Анатолій Колот.

Окрім того, заступник першого проректора, начальник науково-методичного управління Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського Сергій Гожій заявив, що їхній виш заклав основи для дистанційного навчання ще до пандемії коронавірусу, що дало змогу швидко адаптуватися до нових умов освітнього процесу.

Так само і завідувач кафедри менеджменту та економіки Міжнародного європейського університету Юлія Ремига заявила, що виш повністю адаптувався до викликів, які принесла пандемія, зокрема до дистанційного навчання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА