07:08 30.09.2021

У Запоріжжі судитимуть членів банди за вбивство професора університету

1 хв читати
У Запоріжжі судитимуть членів банди за вбивство професора університету

У Запоріжжі судитимуть чотирьох членів організованого злочинного угруповання, обвинувачених у вбивстві професора місцевого університету, повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

"Коли викладач залишив своє робоче місце та сів до автомобіля обвинувачених, на нього було здійснено розбійний напад та вбито. Тіло загиблого та інші сліди кримінального правопорушення надалі приховано у лісосмузі неподалік від м. Запоріжжя", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що учасники групи діяли за заздалегідь розробленим планом. Спочатку потерпілому зателефонував один із членів угруповання, який на той час був співробітником поліції, з проханням допомогти правоохоронцям і виступити перекладачем з арабської мови в процесуальних діях.

За даними слідства, 46-річний виходець з Тунісу з метою вчинення нападу на викладача, професора кафедри Запорізького національного університету, одночасно очолював Центр надання освітніх послуг іноземним громадянам, і заволодіння його майном, створив організовану злочинну групу, до складу якої залучив 3-х місцевих жителів.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА