07:31 01.10.2021

Екс-заступника директора Красноградського лісгоспу, який купив для держпідприємства стару вантажівку за подвійною ціною, оголошено в розшук

1 хв читати
Екс-заступника директора Красноградського лісгоспу, який купив для держпідприємства стару вантажівку за подвійною ціною, оголошено в розшук

Харківська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно підприємця, підозрюваного в пособництві в розтраті держкоштів при купівлі вантажівки для ДП "Красноградське лісове господарство" (ч.5 ст.27, ч.4 ст.191 КК України)

"Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3 років", - повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури.

Другий підозрюваний у справі (колишній заступник директора ДП "Красноградське лісове господарство") оголошений у розшук.

За даними досудового слідства, наприкінці 2018 року заступник директора ДП "Красноградське лісове господарство" уклав із приватним підприємцем договір купівлі-продажу автомобіля на базі вантажівки "Урал-375", 1983 р.в, за державні кошти, але без проведення належної процедури закупівлі . Після укладення договору за вказівкою чиновника на рахунок підприємця було перераховано майже 900 тис.грн, тоді як за висновком транспортно-товарознавчої експертизи, ринкова вартість цієї вантажівки становить близько 400 тис. грн. У результаті лісгоспу було завдано збитків у розмірі майже 500 тис.грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

Єрмак: Підтримка США зміцнить українське військо та допоможе Україні відстояти свої території

ЗС України продовжують відбивати ворожі атаки на шести напрямках

Росіяни за добу здійснили шість ракетних та 77 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА