14:43 01.10.2021

У Києві біля архівного містечка поранили водія голови Держархіву, стрілка затримано

1 хв читати
У Києві біля архівного містечка поранили водія голови Держархіву, стрілка затримано

Водія голови Державної архівної служби України Олексія Хромова було поранено в четвер унаслідок стрілянини по ньому в районі архівного містечка, загрози його життю немає, стрілка вже затримано, повідомив Хромов у Facebook.

"Вчора я був у службовому відрядженні у Вінниці. Їздив поїздом, службове авто залишилось в архівному містечку на Солом'янській, 24. В цей час з сусіднього будинку по моєму водію, який перебував поруч із гаражем в архівному містечку, був зроблений постріл (чи декілька)", - написав Хромов у п'ятницю.

За його словами, куля чи дріб зачепила підборіддя водія, загрози його здоров'ю і життю немає. "Швидка допомога та поліція відпрацювали добре. Слідчо-оперативна група затримала ймовірного стрільця", - додав голова Держархіву.

Хромов зазначив, що не знає мотивів того, хто стріляв, ні з чим подію не пов'язує і просить "не будувати конспірологічних теорій".

Стрільба в автомобіль голови Державної архівної служби велася з пневматичної зброї, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в столичному главку поліції.

"Стрілка затримано. Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК (хуліганство)", - розповіли в поліції.

За словами співрозмовника агентства, зловмисник стріляв із балкона житлового будинку і, за попередніми даними, потрапив в автомобіль і поранив водія голови Держархіву випадково.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА