15:09 01.10.2021

МВС Грузії спростовує інформацію про приїзд Саакашвілі

2 хв читати
МВС Грузії спростовує інформацію про приїзд Саакашвілі

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі не перетинав кордону і в Грузії не перебуває, заявляють у МВС цієї країни.

"Міхеіл Саакашвілі не перебуває на території Грузії, і він не перетинав грузинського кордону. У нас є інформація від української сторони, що Саакашвілі не виїжджав з України", - заявив у п'ятницю на брифінгу представник МВС Олександр Дарахвелідзе.

Він зазначив, що Саакашвілі перебуває в розшуку, і якщо він перетне грузинський кордон, то буде затриманий і переправлений до в'язниці.

Водночас, один із лідерів аджарської філії опозиційної партії "Єдиний національний рух" (ЄНР) Мурман Думбадзе заявив у п'ятницю журналістам, що всі громадяни Грузії зможуть мати комунікацію із Саакашвілі в суботу, 2 жовтня, відразу після того, як завершиться голосування на місцевих виборах.

Він підтвердив, що колишній президент Саакашвілі перебуває в Грузії, але не став уточнювати, у який спосіб він перетнув грузинський кордон.

У свою чергу один із лідерів ЄНД Ека Херхеулідзе заявила журналістам, що спілкувалася з Саакашвілі за допомогою відеозв'язку. Водночас вона не назвала часу, коли мала місце ця бесіда.

Раніше з'явилися повідомлення, що Саакашвілі, який проживає наразі в Україні, повернувся на батьківщину. У п'ятницю він розмістив на своїй сторінці в соцмережі відеокадри, імовірно з Батумі. "Вітаю вас із Батумі й закликаю всіх іти 2 жовтня на місцеві вибори. Ми обов'язково переможемо і святкуватимемо перемогу", - написав екс-президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У рамках Саміту миру у Швейцарії відбулася дискусійна панель "Гуманітарний вимір. Звільнення полонених і депортованих осіб"

Війська РФ за добу завдали по Україні два ракетних і 38 авіаційних ударів із застосуванням 53 КАБів - Генштаб

У Мін'юсті очікують, що на першому етапі мобілізації серед ув'язнених до ЗСУ долучиться щонайменше 4 тис. добровольців - ЗМІ

Кулеба обговорив із секретарем Радбезу Вірменії Григоряном безпекові проблеми, що постали перед двома країнами

У Миколаєві в понеділок, 17 червня, тимчасово відключать водопостачання

Генпрокурор: Сподіваюся, що Саміт миру зміцнить зусилля світової спільноти в роботі з повернення цивільних і дітей, депортованих у РФ

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 88, на покровському напрямку ворог атакував 36 разів

Країни Африки хочуть домогтися миру в Україні, але є питання якого - глава МЗС Швейцарії

Графіки погодинних відключень е/е працюватимуть у понеділок із 8:00 до кінця доби

Трюдо на Саміті миру оголосив про пакет заходів на суму $38,1 млн на підтримку України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА