18:03 01.10.2021

Відпрацьовано 430 га лісу поруч із місцем замаху на Шефіра, зброю ще не знайдено - глава МВС

1 хв читати
Відпрацьовано 430 га лісу поруч із місцем замаху на Шефіра, зброю ще не знайдено - глава МВС

Уже десятий день триває розслідування замаху на вбивство першого помічника президента України Сергія Шефіра, зброю поки що не знайдено, заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

"Розслідування замаху на вбивство помічника президента Сергія Шефіра триває десятий день. Висновки робити зарано. Наразі вивчають відеозаписи з приватних відеокамер. І це одне з питань, яке порушуватиме МВС, - якби всі камери були підключені до системи "Безпечна країна", відпрацювання в кримінальному провадженні відбувалося б швидше", - наводить слова Монастирського Департамент комунікації МВС України.

Глава МВС додав, що правоохоронці відпрацювали 430 гектарів лісу поруч із місцем злочину, зброю поки що не знайдено.

Як повідомлялося, 22 вересня в Обухівському районі Київської області приблизно о 10:20 було здійснений обстріл автомобіля, в якому їхав перший помічник президента України Сергій Шефір. Експертиза підтвердила, що в автомобіль потрапило 18 куль.

Правоохоронці на сьогодні розглядають три основні версії замаху: державна діяльність потерпілого, тиск на вище керівництво країни, дестабілізація політичної ситуації в нашій країні, зокрема розглядається версія за участю спецслужб іноземних країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА