13:53 02.10.2021

У Київській області затримали авторитетного серійного злодія

1 хв читати

У Київській області затримали авторитетного серійного злодія, в його будинку виявили великий арсенал зброї, повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"У ніч з 30 вересня на 1 жовтня в селі Мала Олександрівка цей 37-річний злодій разом та співучасники увірвалися в магазин, забрали сигарети на суму 70 тис.грн, готівку і втікли з місця злочину. По гарячих слідах одного фігуранта затримали, а в його будинку виявили чималий арсенал зброї", – написав Нєбитов на сторінці у Facebook.

Він також повідомив, що у зловмисника вилучили два ручних протитанкових гранатомети, гранату Ф1, обріз рушниці, пістолет, а також численні пристосування для злому замків і проникнення в будівлі.

Встановлено, що затриманого раніше притягали до кримінальної відповідальності за розбійні напади у складі організованої злочинної групи на приватні квартири громадян.

"Так, затриманий може також бути причетним до цілої серії крадіжок з офісів і ювелірних магазинів", – наголосив начальник обласної поліції.

Крім того, він зазначив, що елементарна сигналізація і відеоспостереження дозволяють працівникам поліції встановити первинну інформацію і вийти на слід злочинців.

"В цьому випадку дуже допомогла система "безпечна Київська область", яка і надала дані для встановлення особи зловмисника. Продовжуємо служити і захищати! Щоб уникнути неприємностей і незручностей, подільнику пропоную терміново з'явитися в Бориспільську поліцію", – підсумував Нєбитов.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА