21:16 02.10.2021

Кличко: У столиці поступово запроваджуються вимоги, озвучені в суботу вдень учасниками "Маршу за Київ"

1 хв читати
Кличко: У столиці поступово запроваджуються вимоги, озвучені в суботу вдень учасниками "Маршу за Київ"

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що в столиці поступово запроваджуються ті вимоги, які озвучили в суботу вдень учасники акції "Марш за Київ".

"...місто, насправді,  сьогодні робить багато з того, що озвучили учасники "Маршу за Київ", - написав Кличко на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, за словами градоначальника, в столиці встановлюють станції для моніторингу стану повітря, вводяться більш безпечні технології очищення води (не хлором), закуповується новий громадський транспорт, вдосконалюється система паркування, оновлюються і створюються нові зелені зони. Також наприкінці 2021 року планується винесення на громадські слухання проекту Генплану.

"Звичайно, ще багато всього потрібно зробити для комфорту в Києві. Тому підказуйте, критикуйте, допомагайте, пропонуйте ідеї і проекти. Будемо зустрічатися і обговорювати їх, втілювати разом. І разом змінювати нашу столицю!", - підсумував мер.

Раніше повідомлялося, що акція "Марш за Київ" у центрі столиці для залучення уваги до проблем міста завершився музичним рейвом біля будівлі Київської міської державної адміністрації (КМДА).

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА