08:30 04.10.2021

Прем'єр Вірменії заявив про готовність зустрітися з президентом Азербайджану

1 хв читати
Прем'єр Вірменії заявив про готовність зустрітися з президентом Азербайджану

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про готовність зустрітися з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, обміняти карти мінних полів на вірменських полонених, яких тримають у Баку.

"Президент Азербайджану заявив, що готовий зустрітися зі мною. Я ще в липні заявляв, що ми готові до зустрічей на високому та найвищому рівнях. На ймовірну майбутню зустріч я готовий повести із собою усі карти (мінних полів - ІФ), і закликаю президента Азербайджану привести із собою усіх наших полонених", - сказав Пашинян на зустрічі з вірменською громадою Литви, повідомляє державне інформагентство Armenpress.

За словами Пашиняна, значимість цих карт – гуманітарна, а Вірменія раніше передала ті карти, які мала.

"Президент Азербайджану скаржиться, що передані карти неякісні. Але ми передали ті карти, які мали. Не виключаю проблем із якістю, але це залежить від тих, хто складав ці карти. Інших карт ми не маємо, і ми не ставимо собі за мету когось обдурити. Але важливо маленькими кроками досягти формування довіри. Це важливо для вирішення гуманітарних питань, повернути наших полонених додому", - зазначив Пашинян.

Як повідомлялося, 2 жовтня президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив про готовність провести найближчим часом зустріч із прем'єр-міністром Вірменії Ніколом Пашіняном, щоб "перегорнути сторінку історії".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА