07:45 05.10.2021

У Слов'янську зафіксовано сплеск коронавірусу серед молоді, хворих відправляють у сусідні міста

1 хв читати
У Слов'янську зафіксовано сплеск коронавірусу серед молоді, хворих відправляють у сусідні міста

У Слов'янську (Донецька обл.) зафіксовано сплеск коронавірусної інфекції серед молоді, всіх, хто потребує госпіталізації відправляли в сусідні міста, повідомили в міській військово-цивільній адміністрації.

"До вісімдесяти випадків коронавірусної хвороби в день фіксують зараз у Слов'янську", - цитує прес-служба мерії міста заступника керівника Слов'янської ВЦА Юрія Підлісного в понеділок.

За його словами, особливістю нинішньої хвилі є те, що хворобу виявляють у дітей і молоді, тоді як минулого разу заражалися переважно люди старшого віку.

"Зараз кілька випадків захворювання виявлено в Центрі реабілітації дітей на вул. Короленка. Тому він перебуває на карантині", - говорить заступник керівника ВЦА.

У прес-службі зазначили, що серед інфікованих є і вакциновані. Вони переносять хворобу легко. При цьому вакцинованих виявляють серед контактних осіб.

У мерії додали, що в понеділок в місті не працювало відділення для "ковідних" хворих, тому всіх, хто потребує госпіталізації доставляють в лікарні Краматорська, Костянтинівки, Бахмута і Миколаївки.

"Якщо кількість хворих в області продовжить збільшуватися, додаткові спеціалізовані відділення будуть розгорнуті і в інших містах, включно зі Слов'янськом", - констатував Підлісний.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА