11:24 05.10.2021

Посол Грузії в Україні поінформував МЗС про обставини і підстави затримання Саакашвілі

1 хв читати
Посол Грузії в Україні поінформував МЗС про обставини і підстави затримання Саакашвілі

Заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар у понеділок прийняв копії вірчих грамот від новопризначеного посла Грузії в Україні Георгія Закарашвілі, повідомило Міністерство закордонних справ України.

"Георгій Закарашвілі запевнив у готовності докласти максимальних зусиль для активного розвитку двостороннього співробітництва України та Грузії, поінформував про обставини та підстави затримання Саакашвілі (голови виконкому Національної ради реформ України, екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі - ІФ) в Грузії", - йдеться в повідомленні на сайті МЗС України у вівторок.

У повідомленні наголошується, що Боднар порушив питання про затримання в Грузії Саакашвілі, наголосив на необхідності повного дотримання його законних прав та інтересів. "Заступник міністра подякував грузинській стороні за надання дозволу на відвідання 4 жовтня Міхеіла Саакашвілі українським консулом для надання йому консульської і правової допомоги", - зазначили в МЗС.

Співрозмовники обговорили актуальні питання відносин України та Грузії, регіональну безпеку. Вони підтвердили необхідність посилення взаємодії для протидії спільним викликам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА