19:55 05.10.2021

Нардеп Ясько відвідала Саакашвілі в Грузії

2 хв читати
Нардеп Ясько відвідала Саакашвілі в Грузії

Народний депутат від партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько, яка є цивільною дружиною екс-президента Міхеіла Саакашвілі, відвідала його в грузинській в'язниці.

"Відвідала Міхеіла Саакашвілі в Грузії. Я пишаюся ним і його духом. Сьогодні третій президент Грузії Саакашвілі перебуває під незаконним арештом у місті Руставі. Це абсолютно неприпустимо. Він - політичний в'язень, громадянин України, в країні, де, на жаль, немає справедливої судової системи! Зараз дії за грузинським народом і міжнародною спільнотою. Грузинський народ повинен встати на захист свого президента. Це велика боротьба за майбутнє Грузії!" - написала Ясько на своїй сторінці у Facebook.

Ясько наголосила, що Саакашвілі - політичний в'язень, і необхідно, щоб він вийшов на волю.

"Міхеіл - людина з великим серцем і великим умінням робити зміни, реформи в Грузії та Україні! І він повинен бути на волі!" - зазначила Ясько.

Раніше Саакашвілі повідомив публічно про рішення створити сім'ю з українським народним депутатом Єлизаветою Ясько. Записане спільно з Ясько відеозвернення Саакашвілі поширив через соціальні мережі в день затримання в Грузії.

Саакашвілі затримали в Тбілісі 1 жовтня. Наразі він перебуває у в'язниці в місті Руставі. У Грузії Саакашвілі проходить за кількома кримінальними справами.

Саакашвілі раніше оголосив голодовку й заявив, що не має наміру припиняти її за жодних умов.

Президент України Володимир Зеленський має намір домагатися повернення заарештованого в Грузії екс-президента цієї країни Міхеіла Саакашвілі в Україну, оскільки той має українське громадянство.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА