16:22 06.10.2021

Українська влада жорстко реагуватиме на будь-які випадки антисемітизму - Єрмак

1 хв читати
Українська влада жорстко реагуватиме на будь-які випадки антисемітизму - Єрмак

Українська влада жорстко реагуватиме на будь-які випадки антисемітизму, заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак на зустрічі з представниками Національної коаліції на підтримку євроазіатського єврейства.

Як повідомляє прес-служба глави держави, зустріч була присвячена вшануванню 80-х роковин трагедії в Бабиному Яру, де представники Національної коаліції привітали зусилля України в боротьбі з антисемітизмом.

Зокрема, вони наголосили на важливості ухвалення Верховною Радою закону про запобігання та протидію антисемітизму в Україні.

Як зазначив керівник Офісу президента, команда глави держави зробить усе для того, щоб принципи цього закону були реалізовані якомога швидше.

"На щастя, сьогодні Україна подолала антисемітизм, але ми стурбовані намаганнями деяких політиків повернути приховані антисемітські послання до нашого національного діалогу через свої медіахолдинги та в інші способи. Президент Зеленський не допустить цього", - сказав Єрмак.

Він також наголосив на важливості поглиблення відносин між Україною та Національної коаліцією на підтримку євроазіатського єврейства.

"Для нас дуже важливо підтримувати наші відносини. Ви завжди бажані гості в нашій країні, наші друзі", - зазначив він.

Крім того, Єрмак поінформував учасників зустрічі про зусилля України щодо мирного врегулювання конфлікту в Донбасі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА