08:20 07.10.2021

Pfizer перевірить ефективність своєї вакцини від COVID-19, прищепивши жителів бразильського міста Толедо

1 хв читати
Pfizer перевірить ефективність своєї вакцини від COVID-19, прищепивши жителів бразильського міста Толедо

Американська компанія Pfizer проведе дослідження ефективності свого препарату від коронавірусу COVID-19 шляхом вакцинації всього населення старше 12 років у місті на півдні Бразилії, повідомляють західні ЗМІ з посиланням на цю компанію.

За даними Pfizer, дослідження вакцини розробки Pfizer / BioNTech проведуть у місті Толедо (штат Парана), населення якого становить 143 тис. осіб. Дослідженню сприятимуть бразильська національна вакцинаційна програма, місцеві органи охорони здоров'я, система освіти.

У компанії заявили, що метою такого дослідження є вивчення передачі коронавірусу після вакцинації населення.

За даними ЗМІ, які посилаються на місцеві органи охорони здоров'я, вже 98% населення Толедо отримали першу дозу вакцини від COVID-19. Переважно жителі робили щеплення препаратом Pfizer. Деякі отримали компонент вакцин розробки компаній AstraZeneca і Sinovac Biotech Ltd. Повну вакцинацію пройшли 56% жителів міста.

Раніше в цьому році схоже дослідження провів бразильський Інститут Бутантан у місті Серрано (штат Сан-Паулу) з населенням 45,6 тис. людей. Тоді в інституті заявили, що масова вакцинація скоротила смертність внаслідок зараження коронавірусом на 95%.

Бразилія займає третє місце серед країн світу за кількістю виявлених випадків коронавірусу - там за час пандемії діагностували понад 21 млн заражень. За смертністю Бразилія знаходиться на другому місці: зафіксовано понад 598,8 тис. летальних випадків серед інфікованих.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА