17:34 07.10.2021

Прокуратура Києва здійснює обшуки у філії "Укрзалізниці"

1 хв читати
Прокуратура Києва здійснює обшуки у філії "Укрзалізниці"

Столичні правоохоронці здійснюють обшуки в службових приміщеннях регіональної філії "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця" та в офісних приміщеннях підрядної організації у рамках кримінального провадження за фактом заволодіння бюджетними коштами.

"Під час досудового розслідування встановлено, що регіональна філія "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця" і підрядне товариство уклали договір щодо виконання будівельно-монтажних робіт з реконструкції трансформаторної підстанції на станції Київ-Товарний. Однак, незважаючи на встановлені факти невідповідності обладнання та виконаних робіт за робочим проектом, посадові особи "Південно-Західної залізниці" прийняли виконані підрядником роботи та підписали акти приймання виконаних будівельних робіт, в які були внесені завідомо неправдиві відомості", - повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Зокрема, встановлено, що електрообладнання не відповідає робочому проекту і його вартість завищена більш ніж на 400 тис. грн.

У четвер на підставі постанови суду в офісних приміщеннях регіональної філії УЗ і підрядного підприємства розпочато обшуки для пошуку первинних фінансових документів і фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального злочину.

"Слідчі дії проводяться за сприяння апарату директора з економічної та інформаційної безпеки АТ "Укрзалізниця", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА