09:29 08.10.2021

Венедіктова запевнила, що Офіс генпрокурора швидко та об'єктивно встановить причину смерті нардепа Полякова

2 хв читати
Венедіктова запевнила, що Офіс генпрокурора швидко та об'єктивно встановить причину смерті нардепа Полякова

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова запевнила, що Офіс генпрокурора швидко та об'єктивно встановить причину смерті в ніч на п'ятницю, 8 жовтня, народного депутата України ("За майбутнє") Антона Полякова.

"Вночі помер народний депутат Антон Поляков. Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. "Швидка" не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому. За словами водія, він взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі Києва, після цього його почало нудити в машині", - написала Венедіктова на своїй сторінці у Facebook.

Вона наголосила, що причини смерті нардепа встановлюватимуть під час розтину, який відбудеться вже протягом найближчих годин.

Вона також нагадала, що правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України.

Досудове розслідування доручено слідчим СУ ГУ Нацполіції в м. Києві. Автомобіль оглянуто й вилучено, водія допитують слідчі.

"Мої співчуття близьким Антона Полякова та запевнення, що ми швидко і об'єктивно знайдемо істину", - підсумувала вона.

У свою чергу Патрульна поліція України у Facebook зазначила, що вночі під час патрулювання на проспекті Соборності в Києві патрульні зупинили автомобіль Hyundai Sonata за порушення правил дорожнього руху, під час спілкування з водієм помітили на задньому сидінні чоловіка, який перебував у несвідомому стані.

"Водій повідомив, що це пасажир, якого він взяв підвезти із зупинки. Патрульні терміново викликали швидку медичну допомогу та допоміжний екіпаж. Надалі інспектори дістали пасажира з автомобіля та поклали в стабільне бокове положення. У нього були відсутні пульс та дихання. Патрульні негайно розпочали серцево-легеневу реанімацію до приїзду швидкої. Надалі лікарі швидкої продовжили проводити реанімаційні дії, однак це виявилося марним, чоловік до тями так і не прийшов", - ідеться в повідомленні.

Надалі на місце прибула слідчо-оперативна група Дніпровського району для подальшого розбору і кваліфікації події.

Вранці в п'ятницю відділ комунікації поліції Києва, повідомив, що 8 жовтня до поліції Києва надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "Природна смерть".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

США готують пакет озброєнь для України на $1 млрд

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Уряд виділив ще понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА