15:13 08.10.2021

У військовому госпіталі Києва викрили корупційну схему вимагання коштів в учасників АТО/ОСС

1 хв читати
У військовому госпіталі Києва викрили корупційну схему вимагання коштів в учасників АТО/ОСС

Столичні правоохоронці викрили корупційну схему вимагання неправомірної вигоди від колишніх військовослужбовців, учасників АТО/ООС з боку службових осіб Головного військового клінічного госпіталю за привласнення ветеранам груп інвалідності, повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури в п'ятницю.

"Службові особи медичного закладу організували злочинну схему протиправного збагачення шляхом отримання неправомірної вигоди від колишніх військовослужбовців, учасників АТО та ООС за проходження військово-лікарської комісії та призначення групи інвалідності для подальшого проходження МСЕК (медико-санітарної експертної комісії - ІФ). Вартість таких "послуг" становила від $1500 залежно від ступеня розладів", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що 7 жовтня одразу після отримання чергової частини неправомірної вигоди був затриманий посередник, наразі йому повідомлено про підозру.

"У рамках кримінального провадження проведено обшуки за місцями роботи та проживання інших фігурантів, під час яких виявлено грошові кошти, ймовірно отримані злочинним шляхом. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим учасникам злочинної схеми", - наголошують правоохоронці.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА