07:52 10.10.2021

У Києві сталася масштабна ДТП за участю маршрутки, є постраждалі

2 хв читати

Масштабна ДТП з постраждалими відбулася в Києві на Броварському проспекті біля метро Лісова, повідомляє портал dtp.kiev.ua.

"Зіткнулися маршрутний автобус №322 Київ-Бровари і легковий автомобіль, потім маршрутка відлетіла в стовп і буквально розкололася об нього. Звук удару було чути аж на метро Чернігівська. У салоні їхали пасажири", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в Telegram.

Також уточнюється, що маршрутка Богдан з приблизно десятьма дорослими пасажирами в салоні, прямувала з Броварів до Києва, рухаючись у правій смузі. На великій швидкості в неї ззаду врізався попутний легковий автомобіль. Від удару маршрутку перекинуло на бік і вона врізалася в стовп.

Легковий автомобіль розбитий вщент. Попередньо, дві людини з легковика загинули. За непідтвердженою інформацією, водій автобуса тверезий, пасажири отримали удари, один чоловік з переломом ноги.

Кількість постраждалих уточнюється.

Зазначається, що на місці працюють рятувальники ДСНС, медики, поліція, проїзд утруднено.

За офіційними даними від відділу комунікацій поліції Києва, попередньо поліцейські встановили, що водій автомобіля "Фольксваген", рухаючись по Броварському проспекту в напрямку метро Лісова, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автобусом "Ізусу", який рухався попереду. Унаслідок зіткнення автобус в'їхав у металеву опору і перекинувся

П'ятеро пасажирів автобуса дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. До лікарні медики госпіталізували три людини, а іншим надали медичну допомогу на місці. Крім того, лікарі у важкому стані госпіталізували водія легковика, 1996 року народження.

Як повідомляється, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). У рамках розслідування призначено низку експертиз для встановлення всіх обставин події.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА