08:32 10.10.2021

Опозиційний ЄНР анонсував акцію в Тбілісі 14 жовтня з вимогою звільнення Саакашвілі

1 хв читати
Опозиційний ЄНР анонсував акцію в Тбілісі 14 жовтня з вимогою звільнення Саакашвілі

Грузинська опозиційна партія "Єдиний національний рух" (ЄНР) має намір провести 14 жовтня в Тбілісі масштабний мітинг з вимогою звільнення колишнього президента республіки Міхеіла Саакашвілі.

Про плани проведення мітингу повідомив у суботу ввечері на акції протесту в Зугдіді перед будівлею Зугдідської окружної виборчої комісії голова ЄНР Никанор Мелія.

"Збираємося 14 жовтня о 16:00 у Тбілісі на площі Свободи", - заявив він, висловивши сподівання, що до акції приєднаються представники інших партій.

На акцію в Зугдіді прийшла мати Міхеіла Саакашвілі Гіулі Аласанія.

На акції в Зугдіді учасники організованої ЄНР акції звинуватили партію влади "Грузинська мрія" у фальсифікації результатів виборів до органів місцевого самоврядування і зажадали відставки голови окружної виборчої комісії Міранди Месхі.

У ці хвилини перед будівлею окружної виборчої комісії мобілізована поліція, акція проходить спокійно.

Тим часом, у Тбілісі на неділю запланована ще одна акція під вимогою звільнення Саакашвілі. Акцію має намір провести голова опозиційної партії "Закон і справедливість" Тако Чарквіани. Низка великих опозиційних партій утрималися від участі в цій акції, що Чарквіани в бесідах з журналістами розцінила як зраду з їхнього боку щодо ув’язненого Саакашвілі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА