19:27 10.10.2021

Поліція склала адмінпротокол на одного з учасників акції протесту під будинком Порошенка

1 хв читати
Поліція склала адмінпротокол на одного з учасників акції протесту під будинком Порошенка

Співробітники поліції Київської області склали адміністративний протокол за статтею "Дрібне хуліганство" на одного з учасників акції протесту під будинком п'ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка, повідомляє прес-служба поліції в неділю.

"Поліція Київської області продовжує гарантувати громадську безпеку під час проведення мирної акції на Обухівщині. Станом на 15:00 один із учасників акції вчинив дії, що порушують громадський порядок. Поліція склала на чоловіка адміністративний протокол за ст.173. КУпАП (Дрібне хуліганство). Інших істотних порушень правопорядку не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що зараз публічний порядок у Козині забезпечують понад 40 працівників Обухівського районного управління поліції, поліції діалогу і спецназівців. Крім того, на місці події перебуває керівництво головного управління Нацполіції в Київській області та керівництво Обухівського районного управління поліції.

"Поліція Київщини закликає учасників акції дотримуватися своїми діями норми чинного законодавства та не порушувати громадський порядок", - закликають правоохоронці.

Як повідомлялося, в суботу ввечері біля будинку Порошенка відбулися зіткнення між групами людей - одні намагалися прорватися до будинку, обвинувачуючи його у співпраці з Медведчуком у 2014-2015 роках, інші - його захищали.

Пізніше Петро Порошенко обвинуватив чинного президента України Володимира Зеленського в організації проплачених протестів біля свого будинку в селі Козин.

Удень у неділю під будинком Порошенка знову почалась акція протесту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА