19:45 10.10.2021

Саакашвілі продовжує голодування в грузинській в'язниці, заявляє про намір боротися до кінця

2 хв читати
Саакашвілі продовжує голодування в грузинській в'язниці, заявляє про намір боротися до кінця

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що зараз повністю сконцентрований на своїй боротьбі, продовжує голодування в тюрмі грузинського міста Руставі і має намір "довести цю справу до кінця".

Він написав про це в Facebook у неділю.

Саакашвілі додав, що закінчив минулі особисті стосунки і зараз щасливий у стосунках з Єлизаветою Ясько, депутатом Верховної Ради України, з якої вже кілька місяців живе разом.

"Нині я залучений у набагато більш важливу боротьбу, ніж моє особисте життя. Однак, оскільки ця частина мого життя також є сферою інтересів і щодо цієї теми було порушено низку питань, я хочу вам відповісти - всі мої минулі стосунки закінчилися. Ми з Лізою тривалий час назад зв'язали наші життя і вже багато місяців живемо разом як повноцінні партнери. Це історія великого кохання, і я почуваюся щасливою людиною", - поінформував екс-президент Грузії.

У зверненні Саакашвілі згадав і про свою офіційну дружину Сандру Рулофс, закликавши всіх проявити до неї повагу. "Я прошу людей поважати наше особисте життя, а також особисте життя Сандри, до якої я ставлюся з добротою, повагою і вдячний за неймовірне спільне життя", - написав Саакашвілі.

Поява звернення Саакашвілі в соцмережі Facebook для багатьох в Грузії стала несподіваною, оскільки раніше за заявою представників пенітенціарної Служби Грузії в тюремній камері він був позбавлений не тільки інтернету, але можливості телефонних дзвінків, зазначають місцеві ЗМІ.

Тим часом, раніше повідомлялося, що Саакашвілі, який оголосив голодування, почав приймати в тюремній камері мед і натуральні соки. "Минулого понеділка Саакашвілі була виготовлена тюремна банківська карта, за допомогою якої він мав доступ у місцевому магазині до придбання за заявкою різних продуктів, зокрема натуральних соків і меду. Наскільки я знаю, він вже отримав у камеру кілька банок меду і кілька літрів натуральних соків. Саакашвілі почав приймати їх, що фактично означає - так чи інакше його організм не перебуває на межі виснаження", - заявив минулої п'ятниці журналістам начальник пенітенціарної служби Грузії Ніка Цхваріашвілі.

Екс-президент Грузії, нині громадянин України Саакашвілі, таємно прибув з України до Грузії 29 вересня. 1 жовтня він був затриманий у Тбілісі. Нині Саакашвілі перебуває у в'язниці в місті Руставі.

У Грузії Саакашвілі проходить за кількома кримінальними справами. Представники грузинської влади неодноразово заявляли, що затримають його відразу, щойно він перетне кордон. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а обвинувачення на його адресу сфальсифікованими. Він оголосив голодування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА