19:56 10.10.2021

Похорон нардепа Полякова відбудеться в Чернігові у четвер

2 хв читати
Похорон нардепа Полякова відбудеться в Чернігові у четвер

Похорон народного депутата Антона Полякова (депутатська група "За майбутнє"), тіло якого було знайдено в автомобілі таксі в п'ятницю, відбудеться у понеділок, 11 жовтня, в Чернігові, повідомила народний депутат Ганна Скороход.

"Прощання з народним депутатом України Антоном Поляковим відбудеться завтра, в понеділок, 11 жовтня", - написала Скороход у неділю в Facebook.

Вона уточнила, що церемонія прощання почнеться в філармонії м. Чернігів о 10:00. Об 11:45 у Спасо-Преображенському соборі, розташованому в 200 м від філармонії, відбудеться церемонія відспівування. О 13:00 нардепа поховають на кладовищі "Яцево".

Як повідомлялося, вранці в п'ятницю, 8 жовтня, до поліції столиці надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата Полякова. Попередньо було встановлено, що йому стало погано в таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "природна смерть". Причиною смерті Полякова, за попередньою інформацією правоохоронців, є гостра коронарна недостатність.

Причинами смерті Полякова могло стати хронічне захворювання, яке могло привести до смерті, або ж отруєння невідомою речовиною, самостійно або невідомою особою, заявив на брифінгу в п'ятницю начальник поліції Києва Іван Вигівський.

Пізніше нардеп Галина Янченко (фракція "Слуга народу") повідомила, що у померлого Полякова в крові токсикологи знайшли алкоголь і метадон.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА